На 30.04. се сдобих с една хубавица ALFA 155 и при почистването на салона се натъкнах на букса под шофьорската седалка.кабелите на която влизат в самата седалка.Питането ми е дали без да искам съм се сдобил с ел. отопляема шофьорска седалка като бонус.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Букса под шофьорската седалка - какво е това ?
Collapse
X
-
Зависи какви са кабелите, еъбег, ел отопление или закопчаването на колана, друго не се сещам.
Темата не е ли за 155 раздела, там ще има колеги които ще отговорят по-подробно.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
буксата е за колана както споделиха колегите по горе155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеМоже и да е бутона за Спиране на Бензиновата Помпа .
Наври се под седалката и виж дали има нещо като бутон под самата седалка,ако има сигурно е за него.
Какъв е този бутон? Аз открих едно скрито ключе, точно тази функция има, но си мислех, че предишният собственик си го е правил против кражба, защото ключето си е от нещо друго, пък и си виси на кабелите...
Comment
-
Първоначално публикувано от jrdn69 Покажи съобщениеКакъв е този бутон? Аз открих едно скрито ключе, точно тази функция има, но си мислех, че предишният собственик си го е правил против кражба, защото ключето си е от нещо друго, пък и си виси на кабелите...
Аз не съм виждал на 155 такова нещоVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеБутона е за възстановяване на горивоподаването а не за спиране и е механичен, няма кабели, при теб е слагано нещо допълнително
Аз не съм виждал на 155 такова нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеТази букса под седалката е само за колана.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
Comment